De Bonnet

Wooncomplex De Bonnet gelegen aan de Prinses Marijkehof 40 1 t/m 33, is verbonden via een loopbrug met De Schans. Het complex bestaat uit 32 appartementen, die met elkaar zijn verbonden door middel van een gangenstelsel met een binnenklimaat.

Bestaande uit:
  • 16 driekamerappartementen van 72,86 m2 type 1 (rechthoek)
  • 16 driekamerappartementen van 72,50 m2 type 2 (taartpunt)

Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. De deuren in de gemeenschappelijke ruimtes gaan automatisch open. Alle appartementen zijn voorzien van zorg- en welzijnsalarmering en voor de brandveiligheid voorzien van één temperatuurmelder en twee rookmelders.

Via de woningstichting is het mogelijk een halszender te huren voor de zorgalarmering. Voor de halszender wordt een maandelijks bedrag gevraagd dat in de servicekosten wordt opgenomen.

Het complex beschikt over een eigen gemeenschappelijke recreatieruimte, die tevens bestemd is voor bewoners van De Schans. In het gebouw is een zorgteam van Amaris De Veste aanwezig waarbij u met al u vragen terecht kunt en die de zorg op maat graag aan u leveren.

Het complex is gelegen op loopafstand van de winkels en openbaar vervoer. De appartementen zijn bestemd voor alleenstaanden en tweepersoonshuishoudens.

De parterre-appartementen beschikken over een kleine tuin en de appartementen op de etages hebben een ruim balkon.