Ik zoek een woning

Op zoek?

U bent op zoek naar een huurwoning in Naarden. Bij Woningstichting Naarden bent u aan het juiste adres.

Ik zoek een woning

Bent u op zoek naar een huurwoning in Naarden? Dan bent u bij Woningstichting Naarden aan het juiste adres. Al onze huurwoningen, zowel in de sociale als vrije sector, worden aangeboden via Woningnet. Om voor een huurwoning in aanmerking te komen dient u te staan ingeschreven als woningzoekende bij WoningNet.

Op WoningNet verschijnt dagelijks nieuw aanbod van huurwoningen. U kunt op maximaal 3 woningen tegelijk reageren. Elke woning staat minimaal 5 dagen op de website aangeboden, dus als u twee keer per week kijkt, mist u niets. U kunt zich tevens aanmelden voor Digizine. Aan de hand van uw zoekprofiel krijgt u het actuele aanbod dat past bij uw voorkeuren per e-mail toegestuurd.
Kijk voor meer informatie op