Vacature Senior medewerker Onderhoud

 Wil jij betekenis geven aan het maatschappelijke veld? Werk jij graag allround in een klein en hecht team? Heb jij ervaring met Onderhoud? Dan zoekt de Woningstichting Naarden jou! 

Woningstichting Naarden is een kleine woningcorporatie in de gemeente Gooise Meren die alleen woningen bezit in de kern Naarden. Dit maakt dat Woningstichting Naarden dichtbij haar huurders is georganiseerd, veel huurders persoonlijk kent en maatwerk kan bieden in de dienstverlening. Vanuit een goed contact met de huurders en huurdersorganisaties werkt Woningstichting Naarden pragmatisch en oplossingsgericht waar het gaat om o.a. leefbaarheid, overlast en sociale problematiek. Dit is de kracht van Woningstichting Naarden. Het huidige beleidsplan heeft de naam “Prettig Wonen in Naarden”. Dit is dan ook waar Woningstichting Naarden voor staat. Voor de afdeling Wonen & Onderhoud zijn wij op zoek naar een: 

Senior medewerker Onderhoud (32-36 uur) 

Wat ga je doen? 
Je bent verantwoordelijk voor het toezicht houden op en de voortgang bewaken van het reparatie-, mutatie- en planmatig onderhoud. Je monitort de uitvoeringskwaliteit van de planning en voortgang. Eigenlijk ben je het schaap met de vijf poten, want jouw functie is heel gevarieerd. Het ene moment doe je de voor- of eindinspectie met de vertrekkende huurder. Het andere moment verstrek je opdrachten aan aannemers inzake reparatieonderhoud, vraag je offertes aan en beoordeel je deze. Of je beoordeelt verzoeken van huurders en stel je een programma van eisen op inzake mutatieonderhoud. Natuurlijk zit er ook een stuk financiële administratie bij. Het werken in een kleine organisatie vergt van iedereen een grote mate van collegialiteit en brede taakopvatting. Kortom, het is een leuke, allround functie in een mooie omgeving en in betrokken en persoonlijke organisatie. 

 Wat vragen wij van je? 

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO-opleiding Bouwkunde (of gelijkwaardig) met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. 
  • Je hebt kennis van techniek en de ontwikkelingen op het gebied van onderhoud en je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. 
  • Je bent sociaal, resultaat-, klant- en kwaliteitsgericht en weet het belang van onze organisatie te vertegenwoordigen. 
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, je ziet kansen en mogelijkheden en schroomt niet om deze aan te pakken en bent in staat je in te leven in de zaken die spelen bij onze huurders. 
  • Je kunt goed je eigen werk en dat van anderen organiseren en plannen, waaronder projectmatig werken en zorgt dat de voortgang wordt gemonitord. 
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig. 

Wat krijg je daarvoor terug? 
Woningstichting Naarden heeft 12 enthousiaste medewerkers. De medewerkers hebben een brede taakopvatting waardoor met het kleine team de beste resultaten worden behaald. De functie is ingedeeld in schaal H, maximaal € 4.230,-, volgens de CAO woondiensten, goede pensioenverzekering en mooie regelingen voor leren en ontwikkeling. Als organisatie zijn wij altijd in beweging en jij dus ook. We staan daarom open voor nieuwe ideeën, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. 

Hoe kun je reageren? 
Spreekt deze vacature jou aan? Dan zien we je sollicitatie graag vóór 22 februari tegemoet. Wil je meer informatie? Bel dan met Andrea Warman, manager Wonen & Onderhoud, 06-111 37 292. 

Solliciteren kan door je CV en een korte persoonlijke motivatie te sturen naar het volgende emailadres: a.warman@woningstichtingnaarden.nl.