Vacature Woonconsulent Verhuur

Wil jij betekenis geven aan het maatschappelijke veld? Werk jij graag allround in een klein en hecht team? Heb jij corporatie ervaring op het gebied van Verhuur? Dan zoekt de Woningstichting Naarden jou! 

Woningstichting Naarden is een kleine woningcorporatie in de gemeente Gooise Meren die alleen woningen bezit in de kern Naarden. Dit maakt dat Woningstichting Naarden dichtbij haar huurders is georganiseerd, veel huurders persoonlijk kent en maatwerk kan bieden in de dienstverlening. Vanuit een goed contact met de huurders en huurdersorganisaties werkt Woningstichting Naarden pragmatisch en oplossingsgericht waar het gaat om o.a. leefbaarheid, overlast en sociale problematiek. Dit is de kracht van Woningstichting Naarden. Het huidige beleidsplan heeft de naam “Prettig Wonen in Naarden”. Dit is dan ook waar Woningstichting Naarden voor staat. Voor de afdeling Wonen en Onderhoud zijn wij op zoek naar een:

Woonconsulent Verhuur (32/36 uur)

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het verhuurproces, huurincasso en de leefbaarheid in onze wijken. Het team Wonen bestaat uit drie personen waarbij iedereen allround is en daarnaast zijn specialisme heeft. In dit geval zijn we op zoek naar een Woonconsulent die gespecialiseerd is in Verhuur en Incasso. Je bent dagelijks bezig met het zorgen voor een optimaal verhuurproces en het beperken van de betalingsachterstanden. Het werken in een kleine organisatie vergt van iedereen een grote mate van collegialiteit en brede taakopvatting. Dit betekent onder andere dat ook jij klanten te woord staat aan de telefoon en de balie. Om je functie goed uit te kunnen voeren is het van belang dat je een goed netwerk opbouwt en onderhoudt. Kortom, het is een leuke, allround functie in een mooie omgeving en in een betrokken en persoonlijke organisatie.  

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt een afgeronde relevante MBO/HBO-opleiding met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt kennis van ontwikkelingen op het gebied van “Wonen” en je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.
  • Je bent sociaal, resultaat-, klant- en kwaliteitsgericht en weet het belang van onze organisatie te vertegenwoordigen.
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, je ziet kansen en mogelijkheden en schroomt niet om deze aan te pakken en bent in staat je in te leven in de zaken die spelen bij onze huurders. 
  • Je kunt goed je eigen werk en dat van anderen organiseren en plannen en zorgt dat de voortgang wordt gemonitord.
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig.

Wat krijg je daarvoor terug?
Woningstichting Naarden heeft 12 enthousiaste medewerkers. De medewerkers hebben een brede taakopvatting waardoor met het kleine team de beste resultaten worden behaald. De functie is ingedeeld in schaal H volgens de cao-woondiensten, goede pensioenverzekering en mooie regelingen voor leren en ontwikkeling. Als organisatie zijn wij altijd in beweging en jij dus ook. We staan daarom open voor nieuwe ideeën, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer weten?
Dan vinden wij het leuk om je meer informatie te geven. Je kan contact opnemen met Andrea Warman, manager Wonen en Onderhoud, telefoonnummer 06-111 37 292.

Hoe kun je reageren?
Spreekt deze vacature jou aan? Dan zien we je sollicitatie graag vóór 18 februari tegemoet. 

Solliciteren kan door je CV en een korte persoonlijke motivatie te sturen naar het volgende emailadres: a.warman@woningstichtingnaarden.nl.