Reparatieverzoeken

Woningstichting Naarden wil uw woning in goede staat onderhouden. Jaarlijks inspecteren wij het totale woningbezit en maken wij een onderhoudsplanning voor de komende jaren. Toch kan het voorkomen dat u last hebt van een probleem of storing in uw woning. Dan kunt u zich met een reparatieverzoek tot ons richten.

Hebt u een reparatieverzoek dat moet worden opgelost door Woningstichting Naarden?

Dan kunt u voor de volgende problemen direct contact opnemen met de door ons gecontracteerde firma’s. Let op: schakelt u zelf een ander bedrijf in dan de vermelde bedrijven, dan zijn de kosten altijd voor uw eigen rekening.
  • Is uw riolering verstopt?
    U kunt rechtstreeks contact opnemen met de firma Teeuwissen in Huizen
    telefoon 035 - 525 23 19.

• Hebt u een storing aan gas of stroom
    Nationaal storingsnummer voor gas en stroom telefoon 0800 – 9009

• Hebt u een storing aan de cv-installatie of warmwaterinstallatie?
    U kunt rechtstreeks contact opnemen met Van Joolen, 24 uur per dag bereikbaar via telefoon 035-6950804. (Tussen 16.30 en 8.30 uur het antwoord apparaat inspreken en u wordt teruggebeld.)

Hebt u een ander reparatieverzoek?

U kunt dit op de volgende manieren bij ons melden:
  • Per e-mail: reparatieverzoek@woningstichtingnaarden.nl
    Noem in de e-mail uw klacht, uw naam, uw adres en het telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent.
  • Telefonisch tijdens de openingstijden van Woningstichting Naarden:
    035 - 694 73 75. Voor overleg met een (bouw)technisch medewerker belt u tussen 8:30 en 9:30 uur.
  • Calamiteiten en andere zeer dringende storingen buiten kantooruren, die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten, kunt u rechtstreeks melden via het algemene telefoonnummer van Woningstichting Naarden, waar u via optie 3 van het keuzemenu met de 24-uurs calamiteitendienst wordt doorverbonden. U kunt ook rechtstreeks bellen met Coen Hagedoorn 088-880 800 4.

Welke werkzaamheden in en om uw woning moet u zelf (laten) doen?

U hebt als huurder echter zelf ook een zorgplicht. Hieronder volgt een opsomming van dagelijkse reparaties en klein onderhoud dat u zelf moet (laten) uitvoeren.
  • Tuin- en erfafscheidingen onderhouden
  • Hang- en sluitwerk smeren
  • Tochtwering plaatsen en tochtrubbers onderhouden
  • Wintermaatregelen treffen voor watermeter, ter voorkoming van bevriezing van leidingen en centrale verwarming
  • Af- en aanvoerleidingen cv-ketel isoleren
  • Ventilatieroosters vervangen/vernieuwen
  • Douchegarnituur vervangen/vernieuwen
  • Vervangen filters van de mechanische ventilatie
  • Deurkrukken vastzetten
  • Bijvullen cv-installatie uitleg film
  • Storingen cv-installatie, Wat moet u doen bij storing aan de storing aan de centrale verwarming en warmwaterinstallatie? (zie onderstaande link)

Ook reparaties die het gevolg zijn van beschadigingen, vernielingen, ondeskundig en/of onjuist gebruik zijn altijd voor de rekening van de huurder. Net als onderhoud van en reparaties aan voorzieningen die u zelf in de woning hebt aangebracht.

In het Onderhouds-ABC staat precies vermeld welke reparaties voor uw rekening zijn en bij welke reparatieverzoeken u een beroep kunt doen op Woningstichting Naarden.
Onderhouds ABC
Storingen cv-installatie wat te doen

Gebruiksaanwijzingen C.V. installatie

Hieronder vind u de links van de fabrikanten van uw CV installatie

C.V. installatie
  • Vailliant [link]
  • AGPO Ferroli Econpact [link]
  • Ferroli Mega MegaDens 100 / 200 (Lambertus Hortensiuslaan) [link]
  • Daikin (Van Hogendorplaan) [zie onderstaande links]

Van Hogendorplaan - handleiding Daikin

Gebruiksaanwijzingen - kamerthermostaten

Kamerthermosstaat

• Vailliant [link]
  • Honeywell [link]
  • WTH (Van Hogendorplaan) [zie onderstaande link]

Van Hogendorplaan - handleiding thermostaat

Adobe Acrobat Reader

Om PDF-bestanden te kunnen lezen is Adobe Acrobat Reader nodig.
Deze kunt u hier gratis downloaden.