Wonen in de Gooi en Vechtstreek: de mooiste woonomgeving van Nederland! Woningstichting Naarden is een kleine zelfstandige corporatie in Naarden (gemeente Gooise Meren) met ruim 800 woningen verspreid over de hele kern. Wij zetten ons in om een passend woonaanbod te bieden voor al onze huurders en woningzoekenden.


  • Overeenkomst project Prinses Beatrixhof
    Op 24 juni ondertekende Woningstichting Naarden en van Dillen Bouw officieel de samenwerkingsovereenkomst voor het sloop- en nieuwbouw project Prinses Beatrixhof.  Naar verwachting zal van Dillen Bouw het appartementencomplex aan de … Lees meer
  • Vijf nieuwe sociale huurwoningen aan Comeniuslaan in Naarden
    Woningstichting Naarden voegt 5 mooie, duurzame, sociale eengezinswoningen toe aan haar woningportefeuille. Op 11 juni tekende Woningstichting Naarden hiervoor een koop- en aannemingsovereenkomst met ontwikkelaar en bouwer Ten Brinke. Volgens planning zullen … Lees meer
  • Huurverlaging 2024
    In een aantal gevallen kunt u huurverlaging krijgen. U vraagt voor het eerst huurtoeslag aan maar de huur is daarvoor te hoog Bij het aanvragen van huurtoeslag kijkt de Belastingdienst naar … Lees meer

Huurverhoging 2024

Voor 1 mei 2024 valt het voorstel huurverhoging bij onze huurders in de bus. In het huurverhogingsvoorstel en de begeleidende brief staan welke huurverhoging wij per 1 juli 2024 voor uw woning gaan doorvoeren. 

Lees verder


Huurkrant 2024 

Wilt u informatie over het huurbeleid van de overheid, bezwaarmogelijkheden, huurtoeslag en passend toewijzen lezen, dan kunt u de Huurkrant inzien. Een publicatie van Aedes vereniging van woningcorporaties en Nestas communicatie. 

Lees verder


Voorrang Cruciale Beroepen 

In 2024 worden er 10 sociale huurwoningen in de gemeente Gooise Meren en 30 sociale huurwoningen in de gemeente Hilversum met voorrang aangeboden aan mensen die een cruciaal beroep uitoefenen. 

Wil u zich registreren als woningzoekende met een cruciaal beroep in gemeente Gooise Meren of gemeente Hilversum, of heeft u vragen over het experiment? 

Lees verder


Huisvestingsverordening Gooi en Vechtstreek 2024  

De gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek hebben, op basis van aangetoonde schaarste aan vrijkomende sociale huurwoningen en de beperkte bouwmogelijkheden, vanaf 2015 opeenvolgende Huisvestingsverordeningen vastgesteld. In 2024 is deze wederom vastgesteld.

Lees verder


Verklaring Raad van Commissarissen n.a.v. Nieuwsuur-uitzending 22 juni 

Lees verder


Thuisinaarden online

De nieuwste editie van Thuisinaarden is uit! Deze is nu ook makkelijk online te bekijken.

Thuisinnaarden najaar 2023

Lees Thuisinaarden najaar 2023


Help jongeren aan een kamer

Er is een tekort aan woonruimte voor jongeren die een zorgorganisatie kunnen verlaten maar nog niet zelfstandig kunnen wonen. Vindt u het leuk om een jongere een kans te geven om weer op eigen benen te staan?

Lees verder


Samen bouwen aan een Vitale Regio

Mooi nieuws, het woonakkoord 2021 – 2025  ‘Samen bouwen aan een vitale en toegankelijke regio’ is getekend!

Lees verder


Woonconcept In Between Places

Dudok Wonen verhuurt onder de noemer van woonconcept In Between Places sinds 2017 appartementen en studio’s in Hilversum die een tijdelijk huurcontract hebben. Zij verhuren dit tijdelijk aan woningzoekenden die vanwege een noodsituatie dringend een woning nodig hebben, maar geen recht op een urgentieverklaring hebben.

Lees verder